menu

Maak een zielenreis

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking

Soulkey is een zielenreis die je onder een vorm van hypnose maakt doorheen jouw vorige levens. Doorheen tijd en ruimte. Door een combinatie van exclusieve technieken ervaar je een heel diepe ontspanning en kom je tot dat bepaald punt waar het denken stil wordt. Mensen komen los van hun gedachten, wat ze weten, het hier aanwezig zijn en fysieke lichaam om een opmerkelijke zielenreis te maken. Jouw ziel kan jou dingen laten zien waar je op dat moment mee bezig bent, vragen over hebt of niet goed uit komt. Je krijgt inzichten over hoe je verder kunt in je leven hier en nu.

Afbeelding

Suzanne van Lotus Body & Soul in Wortel specialiseerde zich in healing en soulkey. Kun je ons uitleggen wat Soulkey juist is?
“Soulkey is een diepe hypnotherapie en vorm van regressie om tot de kern van bepaalde problemen of fysieke klachten te komen. Elke mens heeft in meer of mindere mate verborgen trauma’s die met ons meereizen. Hierin zit telkens een boodschap verborgen zodat je kan groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling. Soulkey is een reis naar jouw ziel om die onderdrukte gevoelens onder ogen te zien, om ze zo te deblokkeren. Het hoofddoel is om inzichten te krijgen, verlichting en tot bevrijding te komen zodat je kan transformeren. Je krijgt altijd wat je op dat moment aan kan, zodat je verder kan met je leven. En het is altijd in jouw voordeel.”

Je krijgt altijd wat je op dat moment aan kan en wat in je voordeel is...

Afbeelding

Wat mag een nieuwe klant verwachten die langskomt voor Soulkey?
“Een zielenreis duurt gemakkelijk 2,5 à 4u voor één sessie. Het is dus best intens, maar nadien hoef je niet nog eens terug te komen. Van te voren hebben we even een gesprekje zodat ik te weten kom waarvoor je komt. Meestal zitten mensen vast in hun leven, hebben bepaalde vragen of fysieke klachten waar ze niet van verlost geraken. De reden waarmee ze komen kan verschillend zijn. Dat is altijd het vertrekpunt van hun reis. Ik stel ze op hun gemak door een aantal vragen te stellen, en dan is de sessie al gestart. Eerst begeleid ik ze om naar de open-haard-kamer te reizen. Het is door mijn woorden dat ze onder hypnose geraken.”

Wat gebeurt er éénmaal ze onder hypnose zijn en hun zielenreis maken?
“Ik stel vragen over wat ze zien en ervaren. Hoe voelen ze zich op dat moment? Kunnen ze omschrijven wat er gebeurt? Waar ben je? Welke kledij heb je aan? Hoe oud ben je? In welk jaar of tijdperk bevind je je? Dat kan voor iedereen anders zijn. Sommigen voelen van alles, anderen ruiken of proeven iets… Het is een erg zintuiglijke reis. Je herbeleeft ook bepaalde gebeurtenissen. Ook nummers en kleuren kunnen betekenis hebben. Soms duurt het iets langer, en soms wordt het al vrij snel duidelijk hoe en wat er speelt.”

Het is een erg zintuiglijke reis van wat je ziel al beleefd heeft

Afbeelding

Geef jij zelf uitleg over wat er dan gaande is?
“Nee, ik begeleid hen enkel zodat ze zich veilig voelen doorheen de reis. Ik schrijf wel trefwoorden op, die ze nadien mee naar huis krijgen. Maar ze begrijpen zelf heel duidelijk wat er allemaal gebeurd is. Ze weten heel goed wat er voorbij gekomen is en waar hun boodschap ligt. Eigenlijk hoef ik niks uit te leggen. Het doel is niet alleen het reizen en vergaren van kennis. Maar het is jezelf van iets bevrijden om verder te kunnen in het leven. Dat kan gaan om iets heel kleins, maar ook grote trauma’s die je meegemaakt hebt tijdens een Wereldoorlog of de Middeleeuwen bijvoorbeeld.”

Dat klinkt best intens en confronterend. Komen mensen altijd goed uit zo een reis?
“Ja hoor, je krijgt op jouw bordje geschoteld wat je op dat moment aankunt. Jouw hogere zelf laat je enkel datgene zien. Nadien is er ook nog altijd een babbeltje hier om goed terug te komen. Ik vraag hoe ze zich voelen en het ervaren hebben. Voor ze bij mij de deur uitgaan, zorg ik altijd dat ze goed terug en geaard zijn. Je mag je niet meer draaierig of zo voelen. Ook een paar dagen nadien zal ik nog een berichtje sturen om te horen hoe het gaat. Als er iets is, mogen ze het mij altijd laten weten. De meesten voelen zich opgelucht nadien. Net zoals bij een AHA-moment. Ze zijn bevrijd van blokkades, hebben er een les uit geleerd en kunnen verder met hun leven. Eens het netjes verwerkt en opgeruimd is, komt het ook niet meer terug. ”

WELKE ZIELENREIZEN
maakte Suzanne zelf
ERVAAR SOULKEY ZELF
bij Lotus Body & Soul

Verder lezen

Messenger logo
Chat