menu

Maak kennis met Suzanne

Tekst: Lifestylebooking.be
Afbeelding

Suzanne komt uit een bakkersfamilie uit een klein dorpje in de buurt van Zundert. Ze was altijd al geïnteresseerd in het paranormale, maar vanwege de dorpsmentaliteit heeft ze die interesse nooit verder gevoed. Ze verhuisde naar Breda, waar er een meer open minded cultuur heerste en ze liet zich inwijden in Reiki. In het café dat ze toen uitbaatte hielp ze geregeld klanten van hun klachten af door hen te masseren. In 2017 volgt ze de liefde naar België en richt ze in Wortel opnieuw een praktijk in.

“Jouw auto wordt beter onderhouden dan jezelf”

“Mensen vergeten vaak dat ze hun lichaam moeten onderhouden. Hun huis en auto krijgen bijvoorbeeld wel al het onderhoud dat ze nodig hebben, maar ze vergeten het belangrijkste, namelijk hun eigen lichaam. Verzorg je jezelf niet,  dan kan je bepaalde blokkades krijgen, waardoor je ziek wordt,” vertelt Suzanne. “Door die blokkades te gaan opheffen, kan alle energie weer goed door het lichaam stromen en hou je een gezonde geest in een gezond lichaam.” Suzanne werkt echt op maat van de klant en de klacht en stelt zo een behandeling samen met verschillende technieken, die ze opdeed tijdens talloze opleidingen. “Zo werk ik het liefst,” glundert Suzanne “en ik merk dat mijn klanten zo het meest baat hebben bij de behandeling en het meest Zen naar huis gaan. En als je Zen bent, dan komen de antwoorden van jezelf automatisch naar jou toe.”

Healing met een beetje hulp van hierboven

Suzanne kan met enkele bijzondere healing-technieken klachten gaan behandelen. In Nederland is ze een erkende sensi therapeut. Bij deze behandeling stelt ze eerst met een biosensor, een soort pendel, vragen aan jouw innerlijke zelf, jouw “ikje”. Ze stelt vragen als: wat is jouw naam, ben je in balans, heb je entiteiten bij je, wat is de beste methode om de blokkade te behandelen, …? En van daaruit gaat ze met edelstenen, chakra therapie of andere technieken werken om de klacht op te lossen. Zo kunnen onverwerkte incidenten, lichamelijke en emotionele problemen op een snelle en aangename manier definitief opgelost worden.

Ben je geïnteresseerd in het spirituele en wil je kennis maken met een energetische massage of speciale healing door Suzanne? Probeer het dan zeker een keertje bij Lotus Body & Soul in Wortel.

Boek online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten

Verder lezen

Messenger logo
Chat